Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АФЛУБИН / AFLUBIN

Съдържа хомеопатичните съставки Gentiana lutea, Aconitum napellus, Bryonia cretica, Ferrum phosphoricum, Acidum sarcolacticum, както и лактоза монохидрат, магнезиев стеарат и картофено нишесте

Предназначение

афлубин
Опитайте с афлубин при простуда и грип!

Хомеопатичната композиция АФЛУБИН е походяща за лечение на простуда и грип, на неразположения с мускулни и ставни болки, температура и обща отпадналост.

Всеки от компонентите постига специфичен ефект, а всички заедно имат комплексно въздействие в подкрепа на имунната система и мобилизация на собствените съпротивителни сили. Gentiana lutea неутрализира колики и повръщане, ревматични болки и състояния с повишена температура. Компонентът Aconitum napellus е подходящ за началната фаза на вирусна инфекция, като ограничава възможните усложнения от простуда, невралгии, кашлица и хрема. Bryonia cretica противодейства осезаемо при грипо-подобни състояния с разнеща кашлица, мускулни и ставни болки и разстройство. Ferrum phosphoricumе успешен елемент от комплексно лечение при плеврит и бронхит, особено у деца. Acidum sarcolacticum е добър при обостряне на ревматична симптоматика, отпадналост, суха кашлица и мускулни болки.

Как се приема

При необходимост от активно лечение възрастни и подрастващи приемат три пъти дневно по една таблетка, а деца над една година – половин таблетка три пъти дневно.

При профилактика преди сезонни епидемии – възрастни по една таблетка два пъти дневно за срок от три седмици. При децата схемата е същата, но с половин доза. Възможен е също профилактичен прием за по два дни при контакт с болни хора: в рамките на този срок възрастните могат да гълтат две пъти по една таблетка дневно, а децата – два пъти по половинка.

Таблетките се държат под езика до пълното им разтваряне, половин час преди или един час след хранене. Не се препоръчва предозиране.

Възможни нежелани ефекти

Не са съобщени случаи на странични ефекти с негативни последици за здравето на пациент. Въпреки това терапията с този медикамент трябва да се обсъжда предварително с лекар, ако е необходимо да се приемат и други медикаменти.

Кога НЕ БИВА да се употребява

АФЛУБИН не бива да се приема при алергия към някой от компонентите.

Продуктът съдържа лактоза и не е подходящ за потребители, които не могат да я усвояват.

Препоръчително е бременни и кърмачки да избягват лечение или профилактика с АФЛУБИН. Не е подходящ за деца под едногодишна възраст.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са регистрирани взаимодействия с други медикаменти. Въпреки това информирайте лекуващия, ако е необходимо да приемате паралелно с АФЛУБИН и други лекарства.

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 12 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *