ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ПЕРСЕН ФОРТЕ / PERSEN FORTE

Съдържа екстракти от корен валериана, маточина и мента – лист, магнезиев оксид, магнезиев стеарат, лактоза монохидрат, талк, силициев диоксид, желатин, оцветители

Предназначение

персен форте
Спокойствие и здрав сън – това постига персен форте

ПЕРСЕН ФОРТЕ представлява лекарствен продукт на растителна основа с успокояващо действие. Компонентите от валериана и маточина упражняват релаксиращ ефект върху нервната система при напрежение и стрес, улесняват заспиването при влошено качество на съня, и балансират емоциите и настроението при психически натоварвания. С мента описаните ефекти се подсилват.

Продуктът е подходящ в случаите, когато се касае за преходна преумора, а не за болестно състояние. Дава добър резултат без сериозни странични ефекти.

Как се приема

При психически натоварвания и нервно напрежение дневната доза за възрастни и деца над 12 години е два пъти по две капсули. Продуктът се приема независимо от храненията, с малко вода. Капсулите се поглъщат цели.

При безсъние се препоръчва прием на две капсули вечер, един час преди лягане. Траен ефект може да се постигне при редовна употреба в продължение на поне две седмици. Продуктът може да се приема продължително, без да се създава привикване или да има ефект на отнемането при внезапно прекратяване на терапията.

Възможни нежелани ефекти

При сериозно превишаване на дозата за деня е възможно да се почувства стомашен дискомфорт, умора и вялост, стягане на гърдите, замаяност, тремор.

Гадене и коремни болки могат да се появят и като реакция на непоносимост.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ПЕРСЕН ФОРТЕ не се прилага при алергия към някой от компонентите.

Продуктът не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст.

Избягвайте този лекарствен продукт при бременност и кърмене, тъй като липсват достатъчно доказателства за безопасността му.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействие с други лекарствени препарати. Не се очакват негативни ефекти от паралелния прием със синтетични медикаменти, но всяко съчетаване следва да бъде одобрено и наблюдавано от лекар.

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 20 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *