ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Премахване на болките от артроза, навяхване и тендинит със съвети от алтернативната медицина

Не винаги се налага да посещаваме лекаря си особено когато сме запознати как можем да си помогнем сами със средствата на алтернативната медицина.

Помощ при артроза

Алтернативната медицина при артроза
Алтернативната медицина при артроза

Магнит

Текстилни пояси, гривни, наколенки и пластири с вградени в тях магнити могат да донесат истинско облекчение на болките при артроза. Създаденото магнитно поле предизвиква мини електрически потоци, които стимулират кръвообращението и нервната система. Така се постига намаляване на възпалението и на болката.

Хомеопатия

При артроза или болки в костите при растежа на детето лекарите от алтернативната медицина съветват да използвате Сулфур йодатум 15 СН – по 5 гранули сутрин и вечер.

Фитотерапия

Листните борови пъпки имат реминализиращ ефект, а брезата отводнява тъканите и придава гъвкавост. Касисът облекчава болките.

Съвет: Извън болезнените кризи се движете достатъчно и редовно. Пийте много вода.

Помощ при навяхване и тендинит

Тендинит
Тендинит

Акупунктура

Ключовите точки, разположени по 12-те меридиана на човешкото тяло, се стимулират чрез фини игли, които раздвижват блокираната енергия.

Хомеопатия

При навяхване помага Апис мелифика 15 СН  по 5 гранули 4 до 6 пъти дневно.

Съвет: Лекарите от алтернативната медицина съветват да използвате зелена хума. Направете каша, като добавите вода към прахообразната хума. Нанесете дебел слой от нея върху болезненото място и направете превръзка с памучен плат и прозрачно фолио върху него. Оставете да действа един час и повторете още веднъж през деня. Можете да оставите компреса за цялата нощ.

Студено или топло?

Студен компрес се използва при навяхване или тендинит. Сложете кубчета лед в платнена торба и наложете мястото. Не отваряна опаковка замразен грах също може да свърши работа.

Топлото помага при мускулно напрежение и болки, свързани с артрозата. Използват се грейки, сешоар, горещи бани и душове.

Със съветите, които ви представяме, трябва да се отнасяте отговорно и в този смисъл ви препоръчваме да се посъветвате с лекар хомеопат.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *