Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГАСТРОЦИНЕЗИН / GASTROCYNESINE

Съдържа екстракти от черна ела, бяла акация, стрихниново дърво, медицински въглен, захароза, лактоза, магнезиев стеарат

Предназначение

гастроцинезин
Стомашно-чревни проблеми решаваме и с гастроцинезин

Хомеопатичният продукт ГАСТРОЦИНЕЗИН е препоръчван в случаи на стомашно-чревни проблеми: парене и тежест, болки, дискомфорт, увеличено образуване на газове, гастроезофагеален рефлукс. Този продукт е предпочитан в доста случаи, тъй като има меко действие без опасни странични ефекти и може да бъде прилаган безопасно при деца, включително бебета.

Как се приема

Хомеопатичните таблетки трябва да се държат в устата до пълното им разтваряне. При потребност от прием дражетата ГАСТРОЦИНЕЗИН се вземат приблизително 15 минути преди хранене. Ако въпреки това смущенията се появят и след хранене, приемът може да се повтори.

Дозирането на продукта в рамките на деня, както и продължителността на приема, трябва да се обсъдят със специалист, лекар-хомеопат.

ГАСТРОЦИНЕЗИН може да се дава и на бебета; за целта таблетките предварително се разтварят в малко количество вода и се дават с лъжичка или биберон.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на ГАСТРОЦИНЕЗИН рядко дава странични ефекти. Ако почувствате все пак някакви отклонения от обичайното си състояние и можете да ги свържете с този продукт, прекратете приема и се консултирайте със специалист.

Не е изключено някои от компонентите с растителен произход да предизвикат алергични реакции, но вероятността все пак не е голяма.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ГАСТРОЦИНЕЗИН не се прилага при алергични реакции към някоя от съставките.

Продуктът не е подходящ при непоносимост към захароза и лактоза. Ако ви е известна такава непоносимост, не използвайте продукта!

За да се лекуват с този продукт, бременни и кърмачки трябва да се консултират и да имат одобрението на лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма специална информация за лекарствени взаимодействия на ГАСТРОЦИНЕЗИН с опасни последици за здравето на потребителя. Въпреки това ако се налага съвместяване с други медикаменти, трябва предварително да се прецени доколко това е безопасно.

__

Усреднена цена в аптеките – 5 лв за опаковка от 60 хомеопатични таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *