Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Премахнете пикочната киселина от ставите с тази лечебна смес

В този пост ние ще ви дадем рецепта как да си направите невероятна и изключително полезна напитка за отстраняване на пикочната киселина от ставите

pikochna kiselina
Основната съставка за тази домашна напитка е краставицата. В случай, че имате пикочна киселина в ставите, наистина можете да се възползвате от тази невероятна домашна рецепта. Тази напитка ще намали температурата на тялото; тя е алкализираща и осигурява силни ефекти при премахване кристализацията на пикочната киселина в ставите.

Е, вие ще изпитате слаба болка в ставите, докато използвате това домашно приготвено средство, но не трябва да се притеснявате, защото това показва, че тази напитка лекува вашите стави. И по-точно – болката сигнализира за отделянето на съединенията, които затрудняват движението.

Освен краставица, тази здравословна напитка включва целина и джинджифил, който има противовъзпалителни свойства по време на процеса на почистване.

Тази домашна напитка е много лесно да се направи. Съставена е от продукти, които без проблем може да откриете на пазара. Всичко, което трябва да направите е да следвате тези прости инструкции:

РЕЦЕПТА:

Съставки:

1 средно голяма краставица
2-3 стръка целина
1 корен от джинджифил /колкото кутрето/
половин лимон

Начин на употреба:

На първо място, не забравяйте да почистите всички съставки добре и да ги измийте. След това нарежете краставицата на по-малки парчета и накълцайте целината. После отрежете лимона на половина и поставете останалата част в хладилника за бъдеща употреба. Обелете джинджифила. Нарежете го. След това поставете всички съставки в блендер.

Как да използвате тази лечебна смес?

Трябва да използвате тази напитка докато забележите някои подобрения. Ако искате да получите най-добри резултати от този домашен метод за премахване на пикочната киселина от ставите трябва да пиете тази невероятна напитка по 2 пъти след хранене всеки ден, докато не забележите подобрение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Премахнете пикочната киселина от ставите с тази лечебна смес

  1. Цвета Филипова каза:

    Вашата рецепта за отстраняване на пикочната киселина ми хареса,но не разбрах колко време трябва да се пие и после почива. Това не може да се пие постоянно. Благодаря за отговора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *