Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти за домашен мехлем за лечение на хемороиди

Тези домашни рецепти за мехлем за лечение на хемороиди ще ви отърват от проблема бързо и ефективно.

Хемороидите са често срещано състояние, за което рядко се говори открито. Според статистиката над 12% от хората страдат от този проблем. Истината е, че те често могат да влошат качеството на живот, създавайки болка и дискомфорт.  Лечението на хемороидите с натурални методи може да доведе до абсолютно оздравяване. С тези две рецепти за домашен мехлем за лечение на хемороиди бързо ще се оттървете от проблема.

Рецепта за домашен мехлем за лечение на хемороиди 1

Необходими продукти:

1 супена лъжица мед

10 г прополис

50 мл слънчогледово олио

50 грама пчелен восък

Начин на приготвяне:

Смесете меда и прополиса добре, до получаване на хомогенна смес. След това го поставете в стъклен съд и го оставете в хладилник докато се втвърди.

В друга купа поставете слънчогледовото олио и пчелния восък и затоплете на слаб огън. Отстранете от котлона и оставете да се охлади до около 60 градуса. Прибавете към тях сместа от мед и прополис и разбъркайте добре. Съхранявайте в стъклен буркан в хладилника. Замразете под формата на малки свещички.домашен мехлем за лечение на хемороиди

Ето и още една рецепта за домашен мехлем за лечение на хемороиди, която можете да използвате:

Рецепта за домашен мехлем за лечение на хемороиди 2

Необходими продукти:

1 скилидка чесън

1 супена лъжица масло от хамамелис

1 супена лъжица кокосово масло

Начин на приготвяне:

Накълцайте чесъна ситно и го поставете в малък съд. Към него добавете 1 супена лъжица масло от хамамелис и оставете настрана за няколко часа, за да може да се накисне добре.  Сложете 1 супена лъжица кокосово масло в купичка и добавете накиснатия чесън към него и смесете добре. След това оформете малки свещички с помощта на задната част на две лъжици и оставете да се втвърдят в хладилника.

Вижте как се приготвя тази рецепта:

https://www.youtube.com/watch?v=Kn4gMLmAF4g

Начин на употреба:

Всяка вечер, измивайте мястото със студена вода и поставяйте свещичката да действа през нощта. Не използвайте едновременно двата мехлема. Повтаряйте до разрешаване на проблема.

Преди да започнете да лекувате хемороидите сами е важно да имате поставена точна диагноза и чак след това можете да започнете да използвате естествени средства.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *