Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази напитка лекува артрит и подагра!

Една проста напитка не само ще облекчи състоянието ви при артрит и подагра, но и ще енергизира целия ви организъм

целина сок
Има две основни причини за проблеми със ставите (артрит, подагра, и т.н.):

1) подкиселяване на вътрешната среда (ацидоза, хронично състояние).

2) отмиване на алкалните минерали. Липсата на тези минерали в диетата е причина за голяма част от заболяванията на ставите.

И двете причини могат да бъдат лесно премахнати само с един зелен стрък, една трева, която по-често използваме за подправка, отколкото за лекарство.

Целината е един естествен и леснодостъпен склад на органични алкални минерали.

Снабдяването с алкални минерали се постига именно със сок от целина. Целината действа като „фибро-метла“ в стомашно-чревния тракт.

На запад, по-суровите хранителни и детокс програми призовават да се използва 1 глава целина дневно, преработена в сок. В чист вид целината трудно може да се пие, затова се препоръчва комбинацията на целина с краставици, моркови, домати или зелени ябълки.

Сок от целина може да ползвате по всяко време на деня. Задължително е да се приема на празен стомах. От последното хранене трябва да са минали най-малко 2 часа, в идеалния случай – сутрин вместо закуска.

Продължителност на лечението със сок от целина – 2 седмици. Можете да пиете сок от целина една седмица, да починете още една седмица и после пак терапия с целина за седем дни. По време на лечението трябва да има постоянен контрол на Ph на урината (с тест ленти).

За отстраняване на обща ацидозата последното хранене за деня трябва да е с алакализиращи храни. Например, зеленчукова салата (зеле, моркови, прясно цвекло, всяко ястие от зеленчуци, били те пресни или варени).

За да приложите диетата и лечението със сок от целина всеки ден трябва да изпивате чаша, в която сте смесили една част сок от моркови, домати, краставици или ябълки и две части сок от целина, като освен глава целина може да ползвате и зелените стръкчета целина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *