Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни лекарства, за които е научно доказано че помагат

Продуктите за тях са ви на една ръка разстояние

Ще ви запознаем с няколко домашни лека, за които е доказано, че помагат при различни проблеми със здравето.

Ако страдате от инфекция на горните дихателни пътища, можете да се излекувате с гаргара с чиста, топла вода.

В случай, че ви измъчва световъртеж, джинджифилът ще ви свърши отлична работа. Хапвайте захаросан джинджифил всеки път, щом усетите, че започва да ви се вие свят. Този лек помага и при лошо храносмилане и образуване на много газове.

Продуктите за тях са ви на една ръка разстояние
Продуктите за тях са ви на една ръка разстояние

Проведено неотдавна проучване сочи, че пилешката супа е идеален лек при настинки. Смята се, че благодарение на нея се намаляват възпалителните процеси в организма. Още щом усетите, че попадате в плен на някакъв вирус или настинка, си пригответе вкусна пилешка супа, която ще ви помогне бързо да се съвземете.

Ако получавате често ушни възпаления, особено сега през зимата заради студеното време, можете да се избавите от този проблем с два продукта, които ги има във всеки дом. Лекът е много ефикасен и струва жълти стотинки. Смесете равни количества оцет и алкохол и изсипете сместа в ухото. Обърнете главата така, че сместа да изтече сама. Твърди се, че тази смес предотвратява размножаването на бактериите, които предизвикват ушното възпаление.

В случай, че страдате от миризливи крака, което е изключително неприятно, не се отчайвайте. Има лек и за този проблем. След като измиете краката си ги намазвайте с водка, пише zajenata.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *