Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мъката и малодушието провокират артрит

Двигателният апарат символизира подвижността и гъвкавостта, както и нашето вътрешно и външно поведение

мъка артрит
Той се състои от кости, мускули, връзки и сухожилия. Костите образуват нашата вътрешна конструкция, която поддържа тялото, отбелязват Бодо Дж. Багински и Шарамон Шалила в книгата „Рейки – универсалната енергия на Живота“. Затова костите имат отношение към стабилността, мащабите и нормите, които трябва да поддържат човека. Ако тези мащаби са неподвижни, то и нашите кости ще бъдат негъвкави и чупливи или ще ни болят.

Мускулите и съчлененията символизират подвижността и активността. С краката вървим напред в живота. Проблемите с краката показват трудности в
тази област. Коленете ни имат отношение към смирението (да паднеш на колене). Те трябва и на старини лесно да се сгъват. А на стъпалата си стоим – повече или по-малко стабилно -на земята. Те показват както стабилност и ускорение, така и разбиране и смирение.

Артритът принуждава към покой, при това настъпва компенсация на съответната излишна активност. Тази излишна активност обаче се е наблюдавала само на нивото на тялото, докато духът е останал неподвижен. Запитайте се честно – така ли е? Може би твърде строго се придържате към моралните норми и сте прекалено съзнателни? Мъката, злобата и малодушието са естествени следствия от такова душевно състояние. Бъдете по-дружелюбни към самите себе си, изпълнени с любов и разбиране – тогава ще можете да дадете тези чувства и на другите, както и да ги получите от тях (ще сработи законът за равенството). Бъдете свободни и позволете и на другите да бъдат свободни. Простете им – това също е акт на любов, ако прошката е искрена…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *