Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Медикаментите за хипертония крият сериозни опасности!

Бъдете особено внимателни по отношение на страничните ефекти на медикаментите

Ако и вие сте сред хората, които приемат медикаменти, за да овладеят високото кръвно, е време да се замислите за страничните им ефекти.

Колко пъти, излизайки от лекарския кабинет се заглеждате в рецептата с лекарствата, които са ви изписани и се интересувате от страничните им ефекти. Малцина са тези, които го правят, а не бива да е така.

Лекарствата за кръвно нанасят сериозни увреждания на голяма част от органите ви.
В нередки случаи медикаментите за кръвно предизвикат спад в честотата на сърдечния ритъм, който може да доведе дори до смърт.
Ако честотата на вашия пулс падне под 50, незабавно потърсете лекарска помощ.

Бъдете особено внимателни по отношение на страничните ефекти на медикаментите
Бъдете особено внимателни по отношение на страничните ефекти на медикаментите

Може би сте забелязали, че откакто сте започнали да приемате медикаменти срещу високо кръвно, се чувствате постоянно уморени. Това се дължи на намаления приток на кръв към мозъка в резултат на лекарствата.
Освен това, редовният прием на лекарства срещу високо кръвно намалява значително способността ви за физическо натоварване.

Бъдете особено внимателни, ако страдате от бронхиална астма и приемате медикаменти срещу високо кръвно, тъй като те биха могли да влошат сериозно състоянието ви.
В случай, че страдате от заболявания на черния дроб или бъбреците, то трябва да сте наясно, че терапията, която ви е назначена за лечение на хипертонията, може да довее до натрупване на токсини в организма, пише doctorbg.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *