ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стара японска рецепта сваля 10 години от вашата възраст

Искате ли не само да изглеждате, но и да се чувствате по-здрави, тогава използвайте тази японска рецепта?

стара японска рецепта
Не пренебрегвайте съветите, които древните японски лечители дават. До наши дни са останали достатъчно рецепти, които могат не само да укрепят здравето, но и да се погрижат за добрия външен вид.

Оризът е съставка, която е богата на линолова киселина и съединението сквален. Това са силни антиоксиданти, които стимулират производството на колаген и наистина забавят появата на бръчки. Днес никой не може да постави под въпрос красотата, която буквално извира от жените в Япония. Всичко, което трябва да кажем за тази красота е съчетанието от здравословно хранене, движение и спокойствие на духа.

Негативните ефекти от слънчевите лъчи превръщат кожата ни в бойно поле, върху което личат следите от отчаяните битки, които сме водили, за да я спасим. Но понякога най-ефективни са именно простите неща. Оризът има силата да защити нашата кожа от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи.

За да видите и усетите японското чудо върху себе си, всичко което трябва да направите е маска от ориз и бръчките ще изчезнат като с магическа пръчка.

Трябва да се вземат 3 супени лъжици ориз, 1 супена лъжица мляко и 1 супена лъжица мед. Първо трябва да се свари ориза, но трябва да се запази водата в която е варен. Следваща стъпка е да разбъркате ориза със супената лъжица топло мляко и след като изстине достатъчно да добавете лъжица мед.

Върху чиста и суха кожа намажете тази смес с едно памучно тампонче, или тампон от марля. За да подсилите антиоксидантното действие на ориза, след около половин час изплакнете кожата на лицето отново с оризова вода.

Маската ще направи кожата ви хидратирана и здрава, ще стимулира циркулацията на кръвта и ще премахне бръчките.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Стара японска рецепта сваля 10 години от вашата възраст

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *