Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ИМУНОЕФЕКТ / IMUNOEFFECT

Съдържа сухи екстракти от ехинацея, L-лизин, листа ог малина, плодове бъзак, коренище от кръвен здравец, шийтаке, петопръстен очиболец, стръкове сминдух, цинков цитрат, сладък корен.

Предназначение

имуноефект
Имуноефект укрепва дихателната система и стабилизира имунитета срещу сезонни вирусни заболявания

Хранителната добавка ИМУНОЕФЕКТ стабилизира и укрепва имунната система и собствените защитни сили на организма срещу вирусни инфекции и простуди. Оптимизира функциите на дихателните органи и оздравява лигавиците им, балансира работата на отделителната система, черния дроб и жлъчката за по-бързо излъчване на токсини от организма. Подобрява тонуса.

Подборът на компонентите е насочен към устойчивостта на организма към инфекции – за това допринасят малиновите листа, бъзакът и аминокиселината лизин. Чрез ехинацея, кръвен здравец и шийтаке допълнително се подкрепя имунната система. Цинковият цитрат има същия ефект, като в допълнение хармонизира метаболитните процеси. Очиболецът е важен за устойчивостта на лигавиците, а сладкият корен насърчава функциите на надбъбречните жлези. Ролята на сминдуха е да подпомогне детокс-процесите в черния дроб и да стабилизира хормоналния баланс.

ИМУНОЕФЕКТ може да се приема като част от комплексна терапия при сезонни вирусни заболявания и настинки или самостоятелно като профилактична грижа за имунната система.

Как се приема

ИМУНОЕФЕКТ се приема веднъж дневно – една капсула сутрин на гладно, с около 100 мл вода, сок или чай.

При състояния с температура и/или отпадналост се препоръчва прием два пъти дневно по една капсула; капсулите се приемат десетина минути преди хранене, последвани от лека храна – плодов или зеленчуков сок, супа, мляко с овесени ядки.

Приемът на ИМУНОЕФЕКТ трябва да продължи 30 дни. Ако е необходимо да бъде продължен, това става след 10-дневна пауза.

Възможни нежелани ефекти

Добавката ИМУНОЕФЕКТ се приема добре в посочените дози, но в редки случаи са възможни алергични реакции към някои от растителните компоненти.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ИМУНОЕФЕКТ не е подходящ в случаите на алергия към някоя от съставките.

Бременни и кърмачки следва да приемат капсулите след лекарска консултация.

Деца под петгодишна възраст могат да приемат продукта само по лекарска препоръка.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма съобщени.
___

Усреднена цена в аптеките – 12 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *