Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изпитани алтернативни методи срещу рака на простатата

Повечето алтернативни методи за терапия наблягат върху засилване на естествената защита на организма, така че да се овладее положението.

Тяхната философия е,че при правилните обстоятелства тялото притежава вродената способност да се излекува само.

ПАЛМЕТО: най-доброто лекарство от майката Природа

Палмето
Палмето

Засега медицината няма точен отговор защо палмето премахва оплакванията на уголемената простата, признава д-р Райт. Смята се, че подобно на лекарството финастерид екстрактът спира нашествието на рушащите простатата ензими, които лежат в основата на проблема.

Активните субстанции в екстракта заемат „свързващите“ точки върху простатата, които иначе действат като притегателен център за ензима, виновник за уголемяването на жлезата. Те редуцират подуването и възпалението на простата и вероятно блокират естрадиола – един вид естроген, който кара клетките на простата да се мултиплицират.

Дори да не знаете точната причина за неговата ефективност, приемът на 160 мг екстракт от палмето 2 пъти на ден може да ви помогне. Задължително се консултирайте с вашия лекар, преди да започнете лечението, което е продължително. Потърсете продукт, който съдържа 85 до 95% мастни киселини и стерол, съветва д-р Райт, защото по-ниските концентрации не могат да повлияят на процесите.

Билки за лечение на простата
Билки за лечение на простата

КОПРИВА: усилва действието на екстракта от палмето

Докато търсите подходящия продукт с екстракт от палмето, можете да се ориентирате към суплемент, който комбинира палмето и други билки, които помагат за нормализиране на жлезата. Едно от тези растения е копривата. Екстрактът от коприва подсилва действието на палмето, когато двете субстанции се прилагат комбинирано. Потърсете продукт, който съдържа 300 мг екстракт от коприва.

ПИГЕУМ АФРИКАНУМ: допълнителна помощ

Екстрактът от кората на това африканско дърво също смекчава симптомите на уголемената простата и действа чудесно в комбинация с палмето и коприва. Препоръчва се дневен прием на 25 до 100 мг до настъпване на трайно облекчение.

ИЗОФЛАВОНИ: не позволяват на раковите клетки да се мултиплицират

Изофлавоните са антиракови фитохимикали в соевите продукти, които инхибират биохимичния процес, който кара раковите клетки да се делят. Мъжете с рак на простатата трябва да вземат по 2 таблетки по 70 мг с всяко хранене.

НОНИ КОМПЛЕКС ЗА МЪЖЕ

Растителният комплекс от екзотичните компоненти епимедиум, жен-шен, тонгкат али, мака, рацемоза и аспарагус е специфичната съставка, поддържаща мъжките сексуални функции. Активира спермогенезата, подобрява продължителността на ерекцията и балансира енергийните нива в организма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *