ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

2 рецепти за укрепване на щитовидната жлеза на руския лечител Владимир Муранов

Владимир Муранов е популярен руски лечител, чиито рецепти и лечебни практики са донесли облекчение и здраве на много хора

арония Той стана популярен след като спечели надпреварата с други лечители и екстрасенси, които демонстрираха познанията и уменията си в предаването „Битката на екстрасенсите”. Пред хиляди телевизионни зрители лечителите показаха и доказаха своите умения, но безспорно Владимир Муранов беше най-добър.

В България Владимир Муранов е известен с книгите „Знание, което лекува“ и „Ти можеш да бъдеш излекуван“.

Лечителят Муранов споделя, че всеки сам може да се излекува, страшните болести могат да бъдат победени дори и с прости, доказани природни средства, които медицината не признава.

Владимир Муранов се е доверил на опита, които имат тибетските лечители, както и на уменията на индийските знахари, чиито практики е изучил при многобройните си посещения в двете страни.

Предлагаме ви рецепта, с която ще си направите чуден сок за укрепване на щитовидната жлеза.

За сока ще са ви необходими:

• 1 чаша неподсладен сок от арония
• 7 чаши филтрирана вода
• 1/2 ч.л. канела на прах
• 1/4 ч.л. настърган джинджифил
• 3/4 чаша пресен портокалов сок
1/4 чаша пресен лимонов сок

Приготвяне

Оставете водата да заври. Добавете сока от арония, канелата, джинджифила, индийското орехче. Разбъркайте и оставете да ври 20 минути. Махнете от котлона и изчакайте да изстине до стайна температура. Добавете портокаловия и лимоновия сок.

Всеки ден се изпиват по две чаши от тази смес. Този сок се консумира преди хранене.

Ако не ви харесва леко стипчивия вкус на аронията, може да използвате сок от добре узрели червени боровинки.

Освен сока, може да направите и билковата рецепта, която е за външно ползване. Тя се използва предимно в случаите, в които има възли на щитовидната жлеза.

Необходими са ви 300 грама безсолна свинска мас и 50 грама смлени корени от бял оман. На много слаб огън оставете за 2 часа маста, в която сте добавили смлените корени от бял оман. След отстраняване от огъня, охладете и разбъркайте много добре. Полученият мехлем се втрива за през нощта на мястото на възлите и се приспива с него.

И двете рецепти се ползват докато не усетите облекчение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “2 рецепти за укрепване на щитовидната жлеза на руския лечител Владимир Муранов

  1. бивш читател каза:

    „2 рецепти за укрепване на щитовидната жлеза на руския лечител Владимир Муранов“. И за какво ви е да укрепвате щитовидната жлеза на Владимир Муранов? Бас държа, че не го познавате и дори не ви пука за него. Да можеше да ви излекува от простотията или да ви намери друга работа, защото за журналистика очевидно не ставате… А той не може. Тогава сам да си спазва рецептите!

    • m.atanasova каза:

      Успокойте се и не кликайте прекалено често, за да не се наложи да ви търсим рецепта за нервно напрежение и стрес 🙂
      Всъщност, дълбокото и равно дишане в състояние на афект е напълно достатъчно.
      Що се отнася до заглавието, след като се консултирах с професионален коректор, стана ясно, че не може да бъде написано по друг начин, колкото и двуяко да ви звучи.
      Няма как рецептите да са ОТ руския лечител, тъй като авторството му би могло да бъде спорно, въпреки че той ги е направил популярни. ОТ се използва в случаите, в които сме сигурни, че точно този автор е написал или съчинил НЕЩОТО, било то музикално или литературно произведение. Та така, бивши читателю.

      Бъдете здрав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *