Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Не преварявайте водата повторно! Научете защо!

Преварената вода съдържа различни минерали и соли, една част от които се изпарява и влиза в белите дробове, заедно с парата, а другата част остава във водата и прониква в организма при пиене.

Кана за преварена вода
Кана за преварена вода

Това нещо би трябвало да знаете от уроците по химия, но вероятно не сте внимавали в час: Всяка чешмяна вода съдържа доста не много полезни вещества (хлор, калциеви и магнезиеви соли, и дори арсен).

Нека кажем и това – нивото на минерализация на подземните води се увеличава непрекъснато. Много химически заводи, рафинерии и други индустриални фирми изливат производствените си отпадъци във водата, без никакви допълнителни съоръжения за пречистване. Следователно, качеството на водата, изваждана с помпи, също е далеч от идеалното.

Не винаги проблемът се решава чрез закупуване на бутилирана вода. Едва ли някой следи какво има в бутилките, които ни продават с вода, като се има предвид лошата работа на всички отговорни фактори в държавата. Това означава, че в бутилките може да се продава най-обикновена вода от чешмата.

Така че много хора преваряват водата, която пият. При първото кипване на водата се убиват микробите. Но когато тази вода се преварява няколко пъти, тя се замърсява отново. И когато пиете такава вода, токсините попадат в организма ви и причиняват артрит, остеоартрит, камъни в жлъчката.

Повторно преварената вода образува ред опасни за здравето вещества.

Арсенът насърчава нарушенията на стомашно-чревния тракт, бъбреците, сърдечно-съдовите заболявания и може да ви докара дори рак. Нитратите може да предизвикат левкемия, рак на дебелото черво, рак на хранопровода, проблеми с яйчниците и пикочния мехур. Разтворените във водата тежки метали имат общ токсичен ефект за черния дроб и могат да предизвикат заболявания на кръвоносната система.

Най-често се получава преваряване на вода в каните, които са предназначени за това. Така че, използвайте водата в каната само веднъж и след това сменете с друга, за да имате винаги прясно преварена вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *