ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Задължително пречистване на артериите след 30-годишна възраст по метода на д-р Галина Шаталова

Пречистване на артериите е необходима манипулация, която ще предпази организма от животозастрашаващи болести

Пречистване на артериите.

Известната руска лечителка д-р Галина Шаталова е учен-биолог и изследовател. Освен това тя има и дисертация по сърдечна хирургия.

Всеки от нас иска да живее в продължение на дълги години и да е напълно здрав. Възможно ли е това? Според д-р Шаталова основният фактор за продължителен и в същото време здравословен живот е пречистването на артериите. Това трябва да се прави от всеки човек, навършил 30-годишна възраст.

пречистване на артериите
Галина Шаталова

След всеки изминал ден артериалните ни стени губят своята еластичност, а от вътрешната им страна се наслояват вредни шлаки. Тези шлаки са много опасни и животозастрашаващи. Ако не се вземат мерки навреме, т.е. ако не се пречистят, запушените артерии могат да причинят редица усложнения като инфаркт, хипертрофия на сърдечния мускул и други проблеми, свързани със сърцето.

Именно поради тази причина д-р Шаталова измисля ефективна рецепта. Нейният начин за предпазване от болести е много лесен и се прилага само веднъж в годината. Приготвя се от 2 суп.л. счукан или смлян корен от валерин, 1 суп.л. мед и 1 ч.ч. семена от копър.

В термос се слагат семената от копър и смления валерианов корен. Сместа се залива с литър и половина вряла вода. Термосът се затваря и се оставя да престои в продължение на 24 часа. След това течността се прецежда и се добавя медът. Разбърква се и се прибира в хладилника на хладно.

Консумирайте от студения чай по 1 суп.л. 3 пъти на ден. Това трябва да стане половин час преди основното хранене.

След като изпиете цялата отвара, можете да повторите същата процедура точно след една година.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *