ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта на амишите сваля холестерол и високо кръвно налягане

Това е едно старо традиционно средство за лечение на високо кръвно и високи нива на лошия холестерол от общността на амишите

amish Те твърдят, че това лекарство се използва срещу много заболявания, както и за подобряване на имунната система. Но най-добро влияние тази смес има върху кръвното налягане и за прочистване на артериите от натрупания лош холестерол.

Необходими съставки:

1 скилидка чесън (настърган)
1 супена лъжица лимонов сок
1 малко парче /колкото кутре/ пресен джинджифил (настърган)
1 супена лъжица домашен ябълков оцет
1 чаша готов чай от жълт кантарион
1 чаена лъжичка мед

амиши

Начин на приготвяне:

За да се подготви този лек просто трябва да се пасират всички съставки и да се съхраняват в подходящ буркан или друг стъклен съд.

Нещо важно!

При разбъркването на съставките не бива да ползвате метална лъжица. Може да ги пасирате в блендер, но не бива да взимате от тази смес с метална лъжица. Използвайте дървена лъжица.

Когато смесите всичко, ще имате нужда от готовия чай от жълт кантарион. Него трябва да изпиете непосредствено след като сте взели дозата от лечебната смес.

Начин на използване:

Използвайте тази лечебна смес преди закуска и преди вечеря. Не консумирайте повече от три дози всеки ден. Положителните резултати ще бъдат забележими след една седмица. Вие ще понижи нивото на холестерола и ще намалите кръвното налягане. Нервната ви система ще бъде тонизирана, а сърцето ви ще работи много по-добре отпреди.

Можем да се доверим на дългогодишния опит на амишите, тъй като те традиционно се лекуват без помощта на медицината и знаят доста начини за овладяване на болестите без лекарства.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Рецепта на амишите сваля холестерол и високо кръвно налягане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *