Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вълшебен бял чорап помага при възпаления

С бял чорап със сол може да си помогнете при възпаление на ушите, ставни болки и синузит

the-magic-sock Болки в ушите обикновено се появяват при деца, но те могат да се появят и при възрастните. Болките може да се усещат в едното ухо, или и в двете. Тази болка може да бъде постоянна, а може да идва и да си отива. Ако имате инфекция на ухото, може да имате треска и временна загуба на слуха.

Малките деца, които имат ушни инфекции, са склонни да бъдат придирчиви и раздразнителни. Те могат също така да дърпат или да разтриват ушите си. Чести причини за болки в ушите са: инфекция на ушите, промяна в налягането (като при полет със самолет), натрупване на ушна кал, чужд обект в ухото, стрептокок в гърлото, инфекция на синусите, попадане на шампоан или вода в ухото, използването на памучни тампони в ухото.

В тази статия ние ще ви покажем едно невероятно домашно естествено средство, което ще облекчи инфекцията и болките в ушите. Това невероятно средство за защита е т.нар вълшебен бял чорап със сол. Това всъщност е бял памучен чорап, пълен с морска сол, който се поставя върху засегнатото ухо за облекчаване на болката.

Необходими материали:

Чист, здрав памучен бял чорап
Чаша и половина морска сол

Забележка: Много е важно да използвате бял чорап, защото цветните чорапи или чорапи с цветни пръсти съдържат вещество, което е запалимо. Това вещество ще се стопи, когато се нагрява чорапа. Излишно е да казваме защо трябва да се използва морска сол. Тя не само е полезна, но и няма да се изсипе от чорапа. Колкото по-едра е, толкова по-добре.

Начин на употреба:

Първо изсипваме грубата морска сол в чорапа и завързваме на възел в края. Можете да завържете двоен възел, ако чорапа е по-голям. Общо пълния чорап трябва да бъде голям колкото дланта ви. След това трябва да се загрее на умерен огън, в чист тиган, за около 5 минути. За да сте сигурни, че е загрят еднакво и от двете страни, ще трябва да го обръщате през няколко минути. За да се ползва не бива да е много топло – трябва да може да го изтърпите върху себе си. Когато се слага белия чорап, затоплен и пълен със сол, трябва да се покрие засегнатото ухото и областта зад челюстната кост и да се отпуснете в продължение на 20 минути. Най-хубавото на това домашно средство за лечение на болки в ушите е, че може да се ползва дълго време.

Освен това, с този чорап може да се облекчават състояния при синузит и болки в костите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Вълшебен бял чорап помага при възпаления

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *