Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Руска лечителка цери подагра с лесна рецепта

Руската лечителка Валентина Травинка прилага за лечение на подагра рецепта от народната медицина, която самата тя е подобрила

подагра маз Валентина Травинка е известна като лечителката с глина. За чудодейната сила на глината тя разказва в отделна книга, в която споделя опит и рецепти за лечение с глина. Любопитна подробност е, че самата Валентина Травинка признава, че е изучила тънкостите за лечение с глина от български лечител. Според непотвърдени източници името на лечителя е Мото Мотов.

Какво може да помогне при лечението на подагра, според лечителката Валентина Травинка?

Преди да приложите лечебната маз, чиято рецепта ще прочетете по-долу, Травинка препоръчва да се направи вътрешно и външно прочистване на организма и на засегната от подаграта област с глина.

За целта в продължение на 70 дни пийте глинена вода, която може да си приготвите сами. В една чаена чаша вода се слага чаена лъжичка глина /хума/. Може да ползвате и билков чай, а може да прибавите и мед към водата.

Първите десет дни пийте водата без да я разбърквате. След това започнете да пиете разбърканата с глина вода. Водата не се пие на един път. До обяд обаче трябва да сте я изпили.

С глина намазвайте засегнатото от подаграта място, като след като изплакнете глината, намажете с ето това мазило:

Вземете безсолно масло, домашен хляб и спирт в равни количества. Разтопете маслото в тиган, докато започне да излиза пяна и внимателно изсипете спирта. Изчакайте докато спирта се изпари и махнете от огъня.

По време на пристъп на подагра, лечението с това миро се извършва чрез втриване в засегнатата зона. И това трябва да става до някакъв източник на топлина. Разтриването трябва да продължи дотогава, докато болката не изчезне.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *