ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ОСМОФОРС КИДС / OSMOFORCE KIDS

Съдържа дерматологично активната съставка Osmo4 – глицерин, гликол и карбомер, плюс вода и хидроксид содиум

Предназначение

осмофорс кидс
Осмофорс кидс помага при сърбеж и обриви на кожата

ОСМОФОРС КИДС е охлаждащ и успокояващ гел за деца, продукт от ново поколение. Прилага се при кожни раздразнения, сърбеж, дискомфорт, при неразположения вследствие ухапвания от насекоми, алергични обриви, шарка и др. Продуктът се използва и при възрастни; пациенти в старческа възраст е добре да бъдат консултирани от дерматолог за възможния си проблем.

ОСМОФОРС КИДС овладява симптоматиката на болестното състояние, предотвратява чесането и разраняването на кожата, овлажнява и съхранява целостта на раздразнената кожа. Продуктът действа на осмотичен принцип и не упражнява лекарствено въздействие. Съставът на ОСМОФОРС КИДС активира течностите от подкожните слоеве и на приципа на осмозата ги извлича към епитела. Така водният баланс в слоевете на кожната тъкан се уравновесява и неприятните усещания се неутрализират.

Как се приема

ОСМОФОРС КИДС е продукт за локална външна употреба. Малко количество от гела се нанася върху проблемния участък от кожата и се втрива с леки движения. Процедурата може да се извършва 2-4 пъти дневно. Гелът може да се нанася и върху лицето; пазете очите, не нанасяйте върху лигавици!

За разлика от много продукти за локално външно приложение, употребата на ОСМОФОРС КИДС е лесна – гелът попива бързо и не оставя мазни или лепкави следи. Счита се, че усвояването му е стопроцентово.

Възможни нежелани ефекти

Този продукт е безвреден; съставът му не създава проблеми при усвояването. Има единични сигнали за изтръпване на третираната зона, но усещанията са преходни. Ако все пак прилагането на гела освен охлаждане и успокояване провокира и други усещания, направете консултация с лекар или фармацевт.

Кога НЕ БИВА да се употребява

По условие ОСМОФОРС КИДС не бива да се употребява при деца под 6-месечна възраст. По преценка на педиатър прилагането може да се разреши, но под контрол.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия на ОСМОФОРС КИДС с лекарствени продукти.

__

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 75 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *