ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Редовната консумация на райска ябълка предотвратява образуването на ракови клетки!

Вече в магазините и по пазарите има от сладката райска ябълка.

Тя е ягодоплодно, родено в Северен Китай. Хората не знаят много за този вкусен плод, затова разберете повече сега.

В нея се съдържат огромни количества витамини A, C и Е, танини, органични киселини, протеини, въглехидрати, магнезий, йод, калций, калий, желязо, фосфор и други.

Плодът е чудесен естествен антиоксидант и детоксикант, защото перфектно почиства организма от токсини, благодарение на добрия си диуретичен ефект. Витамините, съдържащи се в райската ябълка укрепват кръвоносните съдове, поради което се препоръчва при разширени вени.

райска ябълка ползи

Лечебните свойства на райска ябълка

Поради високото съдържание на пектин в този плод, консумирането му се препоръчва за нормализиране на храносмилането.

Лекарите препоръчват да се яде райска ябълка за лечение на стомашни разстройства и по-специално тези с висока киселинност. Поради голямото количество желязо в състава й се прилага за лечение на анемия. Магнезият предотвратява камъни в бъбреците. Витамин А нормализира зрението.

Редовната консумация на райска ябълка предотвратява образуването на ракови клетки. Това е особено вярно за пушачи с опит, които имат повишен риск от рак на белия дроб. Освен това бета-каротинът в нейната структура предотвратява развитието на пневмония и бронхит. Йодът и витамините, съдържащи се в плода са полезни при различни заболявания на щитовидната жлеза.

Противопоказания на райската ябълка

Тъй като този плод съдържа огромно количество захар, употребата му в големи количества не се препоръчва за хора със захарен диабет. Също така, не е желателно да се приема от хора със запек, хора с наднормено тегло, след хирургични интервенции, хора с проблеми с червата или с алергии.

B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха
B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *