Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Едно просто средство, малко търпение и червените бенки изчезват за няколко дни

Можете да премахнете червените бенки само за няколко дни. прочетете рецептата на нашата читателка Галина

червена-бенка Моето дете имаше две червени бенки, като едната беше разположена на лицето. Пробвала съм какво ли не, но онова, което наистина подейства беше голяма изненада за мен.

Бенките могат да бъдат много неудобни и притеснителни в много ежедневни дейности. Аз често съм се притеснявала, докато детето ми беше малко, да не я закача, да не я разраня, или да не се случи нещо подобно.

Решението е оцет и с него можете да се отървете от червените бенки само за седмица. Става дума за най-обикновен ябълков оцет, направен от една моя близка в нейното село. Искам да поясня, че в нашия случай бенката беше само една. Бях чувала много за полезните свойства на ябълковия оцет. Знам даже, че с ябълков оцет се третират разширени вени и брадавици. Но, съгласете се, след като съм пробвала какво ли не, да намеря решение на моя проблем с един обикновен ябълков оцет си е меко казано изненадващо.

Другото, което разбрах в последствие е, че аз просто съм била достатъчно съобразителна да започна третирането на тази бенка навреме, а не да си мисля, че ще избледнее сама.

Дъщеря ми е на 8 години. Онова, което правех, е просто да разтривам бенките с една марля, натопена в ябълковия оцет. Няколко пъти на ден, докато не забелязах, че бенките са започнали да избледняват. Не беше минала и седмица, откакто бяхме започнали терапията с ябълковия оцет, когато забелязах, че бенките променят цвета си. На 10-я ден нямаше и следа от тях.

Бенките на дъщеря ми не са по рождение. След като ги мажех с ябълковия оцет, аз слагах отгоре малко крем.

Надявам се писмото ми да бъде полезно и на други хора, които имат червени бенки.

Галина Христева от София

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *