ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Няма да повярвате колко лесно можете да се отървете от отвратителното гадене!

Отвратителното гадене се премахва за секунди с помощта на един плод, който ще намерите на всяка крачка! Тези плодове отдавна се отглеждат в Япония и Китай. 

Гадене
Гадене

Между другото, името на растението е дадено от самите китайци, защото ползите от него са били достъпни само за богатите – Мандарините. Да, става въпрос за така вкусните и ароматни мандарини. Плодът се харесал на европейците и  те започнали  да го разпространяват бързо – първо в южната част на Франция, а след това и в други европейски страни с мек климат.

Съставки

Съдържанието на аскорбинова киселина е малко по-малко в мандарините, отколкото в портокалите, но нейната активност се запазва за по-дълго време. В състава на мандарината се включват каротин, витамини В1, В2 и калий, който е изключително важен за приемане през зимата.

Мандарините имат една уникална функция – те имат ясно изразен фунгициден (противогъбичен) ефект. Ако триете с резени от мандарина заразени участъци от кожата с гъбички, те ще заздравеят бързо.

Мандарини
Мандарини

Кора от мандарина

Корите на мандарината се използват за подобряване на храносмилането, атония на червата, кашлица, гадене, особено по време на бременност.

Не изхвърляйте корите от мандарините, а ги използвайте за направа на лекарство против гадене.

Рецепта:

В 2 чаши вода се вари 1 супена лъжица нарязана кора от мандарини 5 минути. Оставя се да се охлади, прецежда се и се пие на два пъти през деня между храненията. Ако имате гадене, пийте по четвърт чаша (25 мл) 6-7 пъти на ден между храненията.

На изток широко се използва сокът от мандарината като кръвоспиращо средство при нарушения на менструалния цикъл в менопаузата.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *