ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СЕПТИЛИН / SEPTILIN

Съдържа биоактивни компоненти – екстракти и прах от азиатски лечебни растения и минерали: Balsamodendron mukul, Conch shell calx, Maharasnadi quath, Tinospora cordifolia, Rubia cordifolia, Emblica officinalis, Moringa pretygosperma, Glycyrrhiza glabra

Предназначение

септилин
Септилин – сироп и таблетки, подкрепя имунната система

СЕПТИЛИН е продукт на световноизвестната линия Хималая и упражнява действието си в съответствие с принципите на Аюрведа. Приемът на продукта подкрепя създаването на собствен защитен механизъм срещу чести инфекции и възпалителни процеси в организма. Целева точка на терапията е оптимизацията на фагоцитите и фагоцитозата – стимулиране на защитните клетки и механизми. Профилактичният прием на СЕПТИЛИН предпазва от чести инфекции, алергични пристъпи и прояви на кожни заболявания от рода на екземи, акне вулгарис и дерматити.

Този продукт е важен за често боледуващи деца, тъй като подкрепя имунната им система по един естествен начин, без принуда.

Как се приема

Продуктът е подходящ за деца и възрастни. Дневната доза е 2-3 пъти по 2 таблетки. За изграждане на имунитет е добре СЕПТИЛИН да се приема в продължение на 2-3 месеца.

СЕПТИЛИН се предлага и под формата на сироп. В този вариант е достатъчно на деца на възраст до три години да се дава четвърт до половин чаена лъжичка дневно, а тези над 3 години могат да приемат половин до една чаена лъжичка от 5 мл два пъти дневно. При клинични изпитания е доказано, че приемът на СЕПТИЛИН прави излишен прием на антибиотици в поне 75% от случаите на детски вирусни инфекции и настинки.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти, не води до привикване.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СЕПТИЛИН не бива да се приема по време на бременност, но е разрешен за кърмачки.

Продуктът не е подходящ за диабетици.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма посочени взаимодействия с негативни последици. Обикновено СЕПТИЛИН се включва в комплексна лечебна схема или се приема самостоятелно профилактично.

______

Усреднена цена в аптеките – 2 лв за опаковка от 40 таблетки, или 4 лв за флакон сироп от 100 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *