ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта на Авицена с червен лук за лечение на щитовидна жлеза

Ползвайте тази рецепта при нарушена функция на щитовидната жлеза

Това е рецепта на древния персийски лекар Авицена. Тя може да бъде полезна в случай на нарушена функция на щитовидната жлеза. Лукът е добре известно средство за лечение на различни болести, използвано още от древни времена.

червен лук Лукът прави кожата по-чиста, убива бактериите и пречиства кръвта.

Има много рецепти с лук, които са в помощ на здравето. Една от тези рецепти е заслуга на древния персийски лекар Авицена. Тя може да бъде полезна в случай на нарушена функция на щитовидната жлеза.

Неговият метод се състои в нарязването на червен лук на кръгчета. Половината глава се нарязва, а другата половина се прави на сок, с който се навлажнява една марля. Кръгчетата лук се нареждат в областта на шията, върху щитовидната жлеза. Отгоре се слага марлята, найлон и подходящ шал. При проблеми с щитовидната жлеза направете този компрес точно преди лягане.

Преди това може да направите и масаж с нарязан лук в областта на щитовидната жлеза с леки кръгови движения.

Когато се събудите сутринта свалете компреса и измийте внимателно с подходящ сапун. Миризмата се отстранява бързо, ако капнете няколко капки лимон в шепите си и втриете лимоновия сок в кожата.

Този компрес трябва да се прави не повече от седмица. Повечето хора, които са го пробвали, казват, че резултат има още на третата вечер.

Чрез този метод може да се ликвидира почти постоянната умора и отпадналост, както и зверският апетит. Подобрената функция на щитовидната жлеза ще се отрази на здравето и най-добре ще бъде отчетена в изследванията, които ще направите.

ти лайф капсули
ТИ ЛАЙФ (капсули) – при проблеми с щитовидната жлеза

поръчай ти лайф

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *