ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя стопи миома с целебна рецепта само от три съставки

Често лечението на страшните болести се крие в комбинацията от няколко природни и естествени съставки

миома

Една жена на име Веселина Стевич e билa диагностициранa с миома (тумор) в матката.

Малко след като чува страшната диагноза, тя решава да се опита и да лекува тумора, използвайки опита на традиционната медицина.

Веселина Стевич е от Белград, Сърбия. Тя чула за естествения лек, който е на основата от алое вера, при едно от посещенията си при лекаря, докато чакала в чакалнята. Друга пациента споделила опита си и Веселина решила да го прилага за известно време и да види какво ще стане.

След известно време 56-годишната жена трябвало отново да се върне в болницата, за да ѝ направят изследвания. Тя била изумена от резултатите.

„Откакто започнах да използвам сок от алое вера, туморът е напълно стопен“, казва жената.

„За лечение на пациенти с ракови заболявания, които се нуждаят от засилена диета с много витамини, аз препоръчвам смес от 100 грама сок от алое, който се смесва се с 500 грама смлени орехи и 300 грама натурален пчелен мед“, разкрива Веселина.

Тази смес от три компонента трябва да се взема по една супена лъжица три пъти на ден, половин час след хранене.

Така полученото лекарство трябва да се съхранява на хладно и тъмно място.

Растението Алое Вера е било използвано като лекарство от древни времена. То е било използвано за медицински цели от Клеопатра, Аристотел, Александър Велики и цар Соломон.

Налице е и известен цитат от Христофор Колумб:

Има четири растения, които са от съществено значение за човека: пшеница, грозде, маслини и алое вера. Първото ни храни, второто изпълва сърцата ни с радост, третото ни дава хармония, а четвъртото ни прави здрави. “

Хората в Индия са използвали това мощно растение повече от 5000 години, тъй като вярват, че то помага при лечение на туберкулоза, астма, язви, ревматизъм, заболявания на женските полови органи и дори рак.

Изглед на опаковката на продукта Миомакс, Miomax
МИОМАКС – при миоми и хормонален дисбаланс

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *