Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вкусна превенция на подаграта: лесна рецепта за предотвратяване на заболяването

Това е една лесна и ефективна рецепта за превенция на подаграта от китайската медицина, станала популярна, благодарение на един холивудски актьор

jared-leto Рецептата е любима на Джарет Лето – известен актьор и фронтмен на групата 30 Seconds to Mars. За нея той споменава в интервю за списание Men’s Health, което даде преди няколко месеца.

Подаграта може да изглежда като старомодно заболяване, но истината е, че и днес от тази болест страдат много хора по света.

Този вид артрит е във възход специално сред мъжете. Повече от 8 милиона души го имат, а темповете на заболяването са се удвоили през последните 50 години.

Джаред Лето е на 44 години и известен с филми като Fight Club и Реквием за една мечта.

Той разбира за заболяването по време на снимките на „Глава 27“, където играе ролята на Марк Чапман, побъркания убиец на Джон Ленън.

„Не можех да ходя на дълги разстояния. Известно време прекарах в инвалидна количка, защото движението беше изключително болезнено“, казва Лето пред Daily News. „Тялото ми беше в шок, но аз не се предадох и започнах да се лекувам.“

Джарет Лето впечатлява с превъплъщенията си. За ролята на Марк Чапман напълнява с повече от 30 килограма, докато в еднаот последните ленти – Dallas Buyers Club, той трябва да отслабне драстично, за да изиграе ролята на транссексуален, болен от СПИН. Това няма как да не се отрази неблагоприятно на здравето му. Но Лето е известен със здравословния си начин на живот и изключителната му дисциплина му помага да се справи с това заболяване.

подагра джарет лето

Какви са причините за заболяването подагра?

– прием на алкохол (особено бира);
– преяждане;
– наследственост;
– монотонна диета с високо съдържание на месо;
– заседнал начин на живот;
– бъбречна недостатъчност
– заболявания на кръвта.

Пикочната киселина е крайния продукт от метаболизма на някои вещества, и се отделя чрез бъбреците. Въпреки това, когато концентрацията на пикочна киселина в кръвта се увеличава, солите ѝ кристализират и се отлагат в ставите, което води до възпаление и ужасна болка.

Ето и рецептата – вкусна превенция на подаграта:

Съставки:

1 средно голяма краставица;
половн лимон;
2 връзки целина;
пресен корен от джинджифил (около 1.5 cm).

Начин на приготвяне:

Измийте всички съставки и ги пасирайте в блендер. Това е всичко! Напитката, която ще ви спаси от подагра е готова!

Тази свежест може да се приема не само като профилактика, но също така и за облекчаване на симптомите при подагра, веднъж или два пъти на ден.

Не забравяйте да кажете на приятелите си за сока-чудо – здравето и добрия сън са гарантирани!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *