ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ХОМЕОВОКС / HOMEOVOX

Съдържа биоактивни компоненти от самакитка, трилистен змиярник, железен фосфат, градински невен, печена мийна гъба, беладона, разтворим живак, дяволска ряпа, калиев бихромат, американска топола, варовиков калиев сулфид, захароза, лактоза, царевично нишесте, магнезиев стеарат, арабска гума, желатин, талк, восък

Предназначение

хомеовокс
Хомеовокс лекува от ларингит и връща изгубения глас

ХОМЕОВОКС е хомеопатичен продукт с оздравително въздействие върху ларинкса. Прилага се при ларингити, пресипнал глас, преумора на гласните струни и загуба на гласа

Как се приема

Таблетките ХОМЕОВОКС се държат в устата до пълното им разтваряне. Дозата зависи от възрастта на пациента; не я надвишавайте с очакване на по-бърз ефект. При неволно предозиране се консултирайте с медицинско лице.

Обикновено се препоръчва прием на две таблетки на всеки час, докато болестното състояние е остро. При подобрение приемите се разреждат. Консултирайте се с лекар за съвместяването с други лекарствени продукти за същия здравословен проблем.

Ако пациентът е дете на възраст под една година таблетките се разтварят в малко вода.

За профилактика на ларинкса и гласните струни с ХОМЕОВОКС се вземат по две таблетки пет пъти дневно.

Таблетките се вземат между храненията.

Възможни нежелани ефекти

Като типичен хомеопатичен продукт, ХОМЕОВОКС не следва да провокира нежелани реакции. Ако обаче след приема на таблетките забележите необичайни симптоми и можете да ги свържете с медикамента, направете консултация с лекар. Теоретично са възможни алергични реакции към някой от компонентите.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ХОМЕОВОКС не се препоръчва при предварително известна алергия към някой от компонентите – въпреки, че в състава на този медикамент те са в много малки дози.

Бременни и кърмачки биха могли да приемат ХОМЕОВОКС след консултация с лекар.

Продуктът съдържа лактоза и захароза; не прилагайте ХОМЕОВОКС при вродени заболявания, изключващи приема им.

Взаимодействие с други медикаменти

Консултирайте се с лекар за възможното съвместяване на ХОМЕОВОКС с други медикаменти, които следва да се приемат постоянно заради друг здравословен проблем.

Усреднена цена в аптеките – 5 лв за опаковка от 60 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *