Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АКУТИЛ / ACUTIL

акутил
С акутил подобряваме паметта и концентрацията

Съдържа рибено масло, докозахексаенова и ейкозапентаенова киселина, екстракт от гинко билоба, фосфатидилсерин, витамини Е и В12, фолиева киселина, желатин, глицерол, стабилизатори, оцветители

Предназначение

АКУТИЛ е хранителна добавка, чийто прием поддържа функциите на мозъка. Продуктът се предлага под формата на капсули.

Комплексното въздействие на добавката се изразява на първо място в укрепването на антиоксидантната защита на мозъчните клетки. Омега-3 мастните киселини действат оздравително на клетъчните мембрани, създават условия за подобряване на клетъчното хранене и забавят дегенеративните процеси. Чрез гинко билоба се оптимизират паметта, концентрацията и вниманието. Фолиевата киселина и витамин В12 стабилизират енергийния баланс и подобряват издръжливостта при умствени натоварвания.

Защо е необходимо да се приема АКУТИЛ? Има житейски ситуации, при които чрез хранителна добавка от този вид се компенсират дефицити, недостиг, които затрудняват пълноценното функциониране на мозъчните клетки. Такива постоянни периоди се наблюдават в старческа възраст, а периодични са например потребността от по-висока издръжливост по време на студентски сесии. С АКУТИЛ мозъчните функции се поддържат ефективно, без това да нанесе някаква вреда или да предизвика опасни странични ефекти.

Как се приема

Дневната доза АКУТИЛ е една капсула; приема се по време на хранене или след това. Дневната доза не бива да се превишава.

Оптимален прием в рамките на 1-3 месеца.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е някои компоненти от хранителната добавка да причинят алергични реакции: АКУТИЛ съдържа алергени от риба и соя.

Кога НЕ БИВА да се употребява

АКУТИЛ не се препоръчва при свръзчувствителност към някой от компонентите.

Консултирайте се с медицинско лице за безопасността на приема, ако се лекувате с антикоагуланти.

Бременни и кърмачки следва да приемат АКУТИЛ след консултация с лекар.

Добавката не се препоръчва за деца.

Обсъдете със специалист целесъобразността на този прием, ако сте на поддържащи лекарства при диабет.

Не приемайте АКУТИЛ, ако ви предстои хирургическа интервенция.

Взаимодействие с други медикаменти

АКУТИЛ може да се приема продължително време. Ако потребителят е на постоянна терапия заради хронично заболяване, трябва да обсъди с лекаря си съвместимостта на добавката с обичайните си медикаменти.

_

Усреднена цена в аптеките – 24 лв за опаковка от 30 стандартни капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *