Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя взе торбичка от чай и я сложи на ръката си: ще бъдете изумени от резултата! /ВИДЕО/

Следващият път, когато пиете чай, не изхвърляйте торбичката. Вижте за какво може да ви послужи

torbichka chai Повечето от нас, които обичат да пият чай, обикновено изхвърлят торбичката от чая. и това е нормално, защото тя вече е ползвана. Оказа се, обаче, че тези торбички могат да имат невероятен и малко очакван лечебен ефект. Навярно едва ли се досещате, че нещо, което вече сте ползвали, може да ви спести не само болка, но и пари.

И така – за какво може да използвате торбичката от чай? Ако чаят, който обичайно пиете, е различен от черен, може да използвате торбичката от чай като компрес, с който да наложите ударено място, или ухапано от комар, оса, пчела или дори стършел.

За тази невероятна ползва от използваните вече торбички от чай, ние научихме от популярния сайт The Savings Experiment, където се публикуват интересни и малко познати хрумки на популярни влогъри.

Вече ползваните торбички за чай, освен че ще успокоят болката от ухапаното, ще се преборят и с тъмните кръгове под очите ви. Охладените торбички от чай ще намалят отока и ще избистрят погледа.

Ако ви боли зъб, ако венците кървят, ако скоро сте имали посещение при зъболекар и са ви извадили зъб, сложете върху мястото на интервенцията овлажнена с хладка вода торбичка от чай.

За да победите, макар и временно, зъбобола може да направите чай от мента, в който да разтворите малко морска сол и да жабуркате с тази смес. Ментата е антисептик и съдържа ментол, който облекчава болката при контакт с повърхността на кожата.

От видеото, което ви предлагаме, вие ще научите и други, малко известни приложения на ползваните вече торбички от чай.

https://youtu.be/uUmpscnRX5I

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Тя взе торбичка от чай и я сложи на ръката си: ще бъдете изумени от резултата! /ВИДЕО/

  1. d.petev каза:

    Много тъпа публикация. Много думи и нищо смислено ! Как се ползва, къде се поставя, за колко време и т.н.
    ХАЙДЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ ! Или пишете както трябва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *