ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

АЛКОГАРД – първата научно обоснована формула за отказване от алкохола!

 АЛКОГАРД  – първата научно обоснована формула за отказване от алкохола!

Вече не сте сами в борбата с вредния навик

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

АЛКОГАРД / ALKOGUARD
Алкогард е разработка на изтъкнатия специалист в областта на клиничната медицина, фармакологията и фитотерапията –   проф.д-р Петър Манолов

Алкогард е разработка на изтъкнатия специалист в областта на клиничната медицина, фармакологията и фитотерапията – проф.д-р Петър Манолов.

Той е разработил е редица лекарствени препарати и хранителни добавки. Автор е на десетки научни публикации, монографии и учебници.

Качествата на пълзящата лоза (кудзу), като лечебна билка бореща се с проявленията на хроничния алкохолизъм, са доказани с годините. Тя се използва и е широко разпространена, като помощно средство при профилактика на алкохолизъм в Източната народна медицина и Китай. Практиката обаче доказва, че нейното действие не е достатъчно.

За да засили ефекта от активни съставки, са добавени екстракти от овес, ехинацея, салеп, червена боровинка, витамин В6(пиридоксин).

Всички те са богати на изофлавони, гликозиди, микроелементи, органични киселини, витамини, ензими и др. Тяхното синергично действие развива НЕПОНОСИМОСТ КЪМ КОНСУМАЦИЯТА НА АЛКОХОЛ.

Продължителната употреба на Алкогард води до елиминиране на съпътстващата интоксикация при злоупотреба на алкохол, като стомашно-чревен дискомфорт, главоболие, гадене, повръщане, световъртеж.

АЛКОГАРД / ALKOGUARD
АЛКОГАРД / ALKOGUARD – първата научно обоснована формула за отказване от алкохола!

Алкогард е първата научно обоснована формула за подпомагане и профилактика на алкохолно зависимите.

Биологично-активните съставки на хранителната добавка влизат във взаимодействие с ензима алкохол-дехидрогенеза, която разгражда алкохола в черния дроб и по този начин предотвратява настъпването на алкохолно опиянение. Освен това създава  усещането за дискомфорт при употребата на алкохола, тъй като използваните биологично активни вещества имат селективна активност към него.

Алкогард детоксикира организма при остро и хронично отравяне с алкохол. Спомага увеличаване кръвопотока към мозъка и сърцето и така по-бързо се достига точката на насищане с алкохол. По този начин значително се намаляват приеманите количества.

Алкогард действа благоприятно при проблеми с черния дроб и засилва имунитета, който по принцип рязко пада при хората злоупотребяващи със спиртни напитки, което ги прави податливи на болести от различен характер. Подпомага и нормализира функциите на сърцето и кръвоносната система.

Алкогард има за цел да доведе до отказване от алкохола, което се постига при редовното му използване с редуциране на приеманите количества.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *