Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стара народна рецепта за облекчаване на синузит

За броени дни ще се избавите от този проблем

Синузитът може да бъде излекуван и със средства от природната аптека.

Той се получава в резултат на възпаление на носната лигавица или натрупване на прекомерно количество слуз, която води до запушване на тесните канали.
Синузитът се появява в резултат на алергия, настинка или просто раздразнение на синусите, причинено от хлор (тази опасност съществува, ако посещавате басейн).

Главоболието, а в някои случаи и треската, са неизменни спътници на синузита.
Въпреки, че състоянието на пръв поглед ви се струва доста тежко, то може да бъде излекувано успешно и с помощта на продукти, с които ни е дарила природата.
За да си приготвите тази стара народна рецепта ви трябват бял оцет и един средно голям корен хрян.

За броени дни ще се избавите от този проблем
За броени дни ще се избавите от този проблем

Измийте хляба и го обелете, след което го настържете. Изсипете го в подходящ съд, който се затваря и го залейте с оцет, който да го покрие. След като вече сте сипали достатъчно оцет, разбъркайте двете съставки, похлупете съда и оставете сместа да престои десет дни. Периодично разбърквайте, но това задължително трябва да става с дървена лъжица.

След като изтече десетдневния срок, отворете буркана и вдишайте дълбоко в продължение на няколко минути. Повтаряйте тази процедура в пет последователни дни.

Ако искате да форсирате лечението, можете да намажете от тази смес върху памучна кърпа и да я сложите върху тила като компрес, който трябва да остане през цялата нощ, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *