ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бързо облекчаване на ушни инфекции

Ще усетите облекчение почти мигновено

Никой от нас не е застрахован от появата на ушни инфекции.

Със застудяването на времето ушните инфекции се срещат по-често в сравнение с топлите дни.
Ако и вие сте попаднали в плен на този дискомфорт, който в нередки случаи причинява доста силна болка, то не се притеснявайте и не бързайте да посягате към поредната доза химия.

Народната медицина разполага с ефикасен лек и срещу този проблем. За да облекчите ушната инфекция, която причинява шум или обструкция, ви е необходима само скилидка чесън. Може би първата ви реакция ще е да не повярвате, но опитайте и сами ще се убедите.
Вземете една скилидка чесън, обелете я внимателно и я измийте, след което я разполовете.

Ще усетите облекчение почти мигновено
Ще усетите облекчение почти мигновено

Поставете половинката от скилидката в засегнатото ухо като я прикрепите внимателно с помощта на лепенка или марля. Най-удобно ще бъде, ако използвате лента за коса.
Направете тази процедура преди да си легнете, оставете скилидката да действа цяла нощ и я махнете на сутринта.
Ще усетите облекчение почти мигновено, но това не означава, че трябва да побързате да отстраните скилидката от ухото си.

Можете да прилагате процедурата в продължение на две последователни нощи. Ако обаче по някаква причина не почувствате облекчение, не упорствайте, а потърсете специалист.

ВНИМАНИЕ! Ако страдате от хронично ушно заболяване, задължително се посъветвайте със специалист преди прилагането на процедурата, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *