Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Активен въглен в помага при алергия

Едва ли е необходимо да обясняваме какво е активен въглен

активен-въглен Може да го закупите от всяка аптека. Днес ще говорим за активния въглен като помощно средство при състояния на алергия.

Как да използвате активния въглен?

Изчисляването на дозата е според теглото. Съотношението се определя, както следва: 1 таблетка на десет кг. тегло. Най-оптималния начин на приложение, който е подходящ за много хора, това е на хапчета сутрин на празен стомах (3-4 таблетки), а след това и преди лягане (също 3-4 таблетки). Колкото и да тежите, общият брой на таблетките не бива да е повече от 8 броя.

Както знаете, методът е много индивидуален. Активният въглен трябва да бъде старателно сдъвкан и да не се поглъща цял. След дъвченето трябва да се пие половин чаша или дори цяла чаша вода. Така активният въглен добре действа на устната кухина, като осигурява положително въздействие върху сливиците и гърлото. Това означава, че по този начин вие прилагате лечение 2 в 1: лечение на алергиите и въздействие върху възпалителните процеси в устната кухина.

Не забравяйте, след като сте взели дозата активен въглен, да изплакнете устата си, защото може да изненадате вашите близки и познати със сиви зъби.

Един курс продължава около шест седмици. Лечение на алергия с активен въглен трябва да започне през пролетта (април-май). През годината трябва да направите най-малко два курса /задължително и един през есента/ и най-много четири курса.

Не трябва да се прекъсва лечението, защото може да получите алергично-устойчив рецидив, и ще трябва да започнете всичко отначало.

Имайте предвид, че активният въглен детоксикира тялото. Ето защо, след курса на лечение, трябва да направите пауза в продължение на 2-3 месеца, през който период да взимате допълнително витамини и минерали.

Ако сте алергични към цъфтеж и прашец се препоръчва курс от 1 април до 15 май и през лятото през юли и август.

Чрез прием на активен въглен можете да се отървете дори и от студова алергия – състояние, което се овладява много трудно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *