ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ИМУНОТРОФИНА / IMMUNOTROFINA

Съдържа калиев йодид, витамин B5, витамин B6, витамин B12, карбоксиметил бета 1-3 D-глюкан (от мая), аргинин, лимонена киселина, ксантанова гума, натриев бензоат и калиев сорбат, аромати, фруктоза, карамел, вода

Предназначение

имунотрофина
Имунотрофина предпазва от чести инфекции на сливиците

Течната форма ИМУНОТРОФИНА е предназначена за профилактика и лечение при деца, които често страдат от възпаления на сливиците. Продуктът укрепва имунната система, подобрява енергийния баланс на организма, предотвратява повтарящи се инфекции на дихателните пътища.

Сиропът ИМУНОТРОФИНА може да се приема продължително време – самостоятелно или с медикаменти при простуда и грип. Приемът подобрява храненето на тъканите и оптимизира лимфния дренаж – важни подробности за поддържане здравето на детските сливици.

Как се приема

ИМУНОТРОФИНА се приема веднъж дневно в дози, зависещи от възрастта на лекуваното дете. При деца от една до три години дневната доза е 5 мл, при деца над 3 години – 10 мл. Сиропът трябва да се изпие между две хранения. Един час след приема на ИМУНОТРОФИНА не бива да се яде и пие нищо.

Този продукт създава условия за мобилизация на собствените съпротивителни сили на организма. Приеман като част от комплексна терапия при боледуване, подпомага оздравителните процеси чрез подобрено кръвоснабдяване на проблемните тъкани и органи, поддържа детето бодро и балансира неприятната симптоматика от инфекцията. Комплексът от В-витамини подобрява проводимостта на нервните пътища и блокира възпалителните процеси.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са прояви на алергия в случаи на непоносимост към витамини от В-групата.

Кога НЕ БИВА да се употребява

При прояви на свръхчувствителност приемът следва да бъде прекратен.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирани лекарствени взаимодействия с негативен ефект. ИМУНОТРОФИНА може да се комбинира с антибиотици и температуропонижаващи лекарства.

______

Усреднена цена в аптеките – 40 лв за флкон от 200 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *