Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невероятна напитка сваля високо кръвно налягане!

Един добър пасатор и малко ноу-хау са всичко, което ви трябва за тази вкусна и лечебна комбинация от цвекло и ананас.

Напитка при високо кръвно налягане
Напитка при високо кръвно налягане

Чаша сок от цвекло помага на хората да намалят тяхното високо кръвно налягане с 11 точки в рамките на 6 часа, установи неотдавнашно проучване. Причината цвеклото да действа толкова бързо е, че съдържа натрий, който в тялото ви се превръща в газ, разширява кръвоносните съдове и помага за притока на кръв. Тази проста напитка, препоръчана от диетолог Dana White, съдържа полезните за сърцето натрий, магнезий и калий. Освен това ниското ниво на калций (5%) и високото на натрий ( 50%) разтваря камъните в бъбреците и жлъчката, а също прочиства артериите от плаки.

Рецепта за двама

100 грама нарязано варено цвекло

2 парчета пресен ананас или от компот (може сушени парчета, предварително накиснати)

Няколко листа от целина

50 мл бадемово мляко

Сок от половин портокал

Инструкции

Комбинирайте всички съставки в блендера и бъркайте, докато стане гладко. Разделете в 2 охладени чаши и пийте в рамките на 15 минути. Ако приготвяте напитката само за себе си, разделете съставките на две. Започва се с малки количества цвекло и постепенно се увеличават, като се достигне най-много до 80 грама на порция за един човек. Не се прекалява с него не защото е вредно, а защото може да предизвика разстройство на стомаха.

Хранителна стойност (на порция) 153 кал, 2 грама протеини, 35 гр въглехидрати, 3 грама фибри, 28 г захар, 1,5 грама здравословни мазнини, 0 грама нездравословни мазнини, 110 мг натрий

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *