Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тибетска рецепта сваля лошия холестерол

Прави се веднъж на пет години

Лошият холестерол се е превърнал в един от бичовете на съвременното общество.

Макар малцина да му обръщат сериозно внимание, той е доста опасен, тъй като може да нанесе сериозни проблеми върху организма. За да намалите нивата на лошия холестерол и да сведете до минимум риска от сериозни здравословни проблеми ви предлагаме да приложите тази древна тибетска рецепта.

Ето какви продукти са ви необходими:
200 гр. от най-сочната част от пресен чесън
200 мл. медицински спирт (60 градусов)

Смесете продуктите и ги оставете да престоят за 14 дни на хладно и тъмно място. След това прецедете настойката през ленена кърпа и я оставете да престои още 3 дни. Накрая я филтрирайте.

Прави се веднъж на пет години
Прави се веднъж на пет години

От готовата настойка се приема по схема като се разтваря в ¼ ч.ч. хладко прясно мляко. Пие се 15 минути преди трите основни хранения. Първият ден се приема по две капки преди всяко хранене като дозата се увеличава всеки ден с по една капка, докато не достигнете до 15 капки на всеки от трите приема.
След това започвате да намалявате капките по същата схема – с по една на ден. Достатъчно е да приложите тази рецепта веднъж на пет години, за да дадете сили на организма си и да нормализирате нивата на лошия холестерол, пише recepty.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *