Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пречистване на мозъчните кръвоносни съдове – тези рецепти са най-ефективни!

Има редица, при това много оригинални начини да се “почистят“ кръвоносните съдове на мозъка с помощта на орехи. Предлагаме ви да използвате два от тях.

ПЪРВИ МЕТОД:

Счукайте пет орехови ядки в хаванче. Смесете една супена лъжица светъл мед с натрошените орехи. Разбъркайте добре. Към сместа добавете нарязан на ситно пресен ананас. Но преди това отрежете от ананаса едно резенче с ширина около 1.5 cм. В лечебната смес непременно трябва да има и такова парченце. Разбъркайте добре.

Пречистване на мозъчните кръвоносни съдове
Пречистване на мозъчните кръвоносни съдове с орехи

Получената смес изсипете в съд от тъмно стъкло, затворете и оставете да престои 24 часа на тъмно и хладно място. След това лекарствената смес вече е готова за употреба. Приемайте от нея по 4 пъти на ден, 30 минути преди хранене, по една супена лъжица.

Тази превъзходна смес приготвяйте всяка сутрин на следващия ден. Продължителността на лечението е един месец.

Добре е да го правите два пъти годишно.

А резултатите ще ви учудят: ще почистите кръвоносните съдове на мозъка си и ще подобрите работата му, пише в. „Доктор“. Ще забележите и че паметта и концентрацията ви работят по-добре, ще се сбогувате със стреса, умората ще изчезне, както и много от лошите ви навици (думи-паразити, повторението на една и съща фраза няколко пъти).

ВТОРИ МЕТОД:

Този метод изисква специално внимание. Почистването на съдовете се прави системно, т.е. всеки ден, продължително време. Всяка сутрин трябва да изяждате по една мандарина, щипка стафиди и три ореха. Всеки продукт трябва да се приема точно в посочените количества и последователност (не се смесват). 20 минути не трябва да се яде или пие нищо.

След това можете да изпиете чаша хладка вода и да закусите. Резултатът е уникално стабилен, но ще го почувствате след около шест месеца. Не трябва да форсирате нещата.

неврохелт при инсулт
Неврохелт помага при безсъние, панически страх, депресия, Паркинсон, след инсулт…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *