ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта на лечителката Джуна за лечение на папиломи (висящи брадавици)

Папиломният вирус е широко разпространена инфекция

папилома

Има около сто вида папиломни вируси, но не всички представляват опасност за здравето на хората. Папиломният вирус е една от причините за образуване на висящи брадавици.

Можете да премахнете папиломите у дома чрез използване на тези няколко рецепти от руската народна медицина, успешно прилагани от лечителката Джуна. Руската астроложка от сирийски произход е известна със своите лечителски способности. Тя е помогнала на много хора приживе, а днес рецептите ѝ стават достояние на хиляди хора. Лечебните методи, които публикуваме, предизвикаха голям интерес, след като бяха споделени в социалната мрежа Фейсбук.

Лечение на папилома с Руска трева (жълтурче или змийско мляко)

djuna
Руската лечителка Джуна

При лечението на папилома вирус най-доброто лекарство е жълтурчето. Змийското мляко е известно с многото имена, които има. Лечителката Джуна предлага следния метод – сок от жълтениче се слага върху брадавицата 3-4 пъти на интервали от 2-3 минути. Процедурата се извършва 2-3 пъти на ден. Това интензивно лечение ще даде максимални резултати.

Сок от картофи за лечение на папиломни брадавици

Картофеният сок може да помогне в борбата с тази инфекция. Това средство за лечение инхибира активността на различните инфекции и ги лекува. По-добре е да се използва сок от червени картофи.

Ето и рецептата:

– Измийте и фино настържете картофите заедно с кората.

– Изстискайте сока през няколко слоя марля.

– Пийте го 2 пъти на ден, по 100 мл половин час преди хранене. Лечението продължава 2 месеца.

Лечебният сок от картофи е отлично средство за лечението на рак, стомашни язви, оток и чернодробни заболявания.

Рициново масло за лечение на папилома вирус

Рициновото масло е много полезно в борбата срещу човешкия папилома вирус и брадавиците, тъй като то съдържа киселина, която дразни брадавиците и ги изсушава. Нанесете рициново масло върху брадавиците и кожата около тях всяка сутрин и вечер. Ефектът настъпва след 3-4 седмици от използване на рициновото масло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Рецепта на лечителката Джуна за лечение на папиломи (висящи брадавици)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *