Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя потопи краката си в бяла течност. Резултатът надмина всички очаквания!(ВИДЕО)

Смята се, че трябва да се грижим за краката си повече през лятото, защото тогава носим отворени обувки

крака Tова не е нищо повече от една заблуда. Kраката, както на жените, така и на мъжете, трябва да бъдат красиви и здрави през цялата година. Не забравяйте, че личната хигиена е първата стъпка към доброто здраве.

През есента и зимата краката много повече се нуждаят от грижи, защото те страдат от стегнатите чорапи и солидните топли обувки. Така шансовете на болестите по краката се повишат. Топлите есенни обувки понякога се превръщат в инструмент на мъчения и върху деликатната кожа на краката се появяват обриви, малки ранички и други усложнения.

За да се опази здравето на краката, ние Ви предлагаме да използвате една проста рецепта за педикюр у дома. Ефектът на тази процедура ще продължи да ви радва дълго време.

Ще имате нужда от:

подходящ леген
мляко
сода
вода

Първо, измийте краката, изрежете ноктите и изтъркайте петите. Ноктите на краката трябва да се режат редовно. Желателно е да се направят заоблени ъгли на нокътя.

В подходящ леген добавете няколко чаши топло мляко. Поставете краката си така, че течността напълно да ги покрие. Ако млякото не е достатъчно, можете да добавите малко топла вода. Млечната киселина действа много полезно за кожата, има омекотяващо и овлажняващо действие. Докато краката са в млякото кожата става нежна и мека.

След това добавете малко сода за хляб в съда, в който сте сложили млякото, и масажирайте краката. Содата действа като естествен ексфолиант, който премахва мъртвите кожни остатъци. Млякото помага да се отървете от мазолите и да се лекуват малки ранички. Нищо чудно, че дори и Клеопатра е използвала този продукт за своите козметични рецепти!

След процедурата изплакнете с вода и подсушете краката си с мека кърпа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *