Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази жена се излекува от рак на дебелото черво с лесен метод!

Жаждата за живот ни кара да опитваме различни неща. Това направила и авторката на детски книжки Ан Камерън, която била болна от рак на дебелото черво

След като лекарите съобщили ужасната новина на Ан, тя решила да се подложи на операция. Веднага след интервенцията се почувствала значително по-добре и заради многобройните странични ефекти отказала химиотерапия.

За съжаление подобрението й било временно. Не след дълго, жената отново отишла на преглед, при който лекарите установили, че ракът на дебелото черво е преминал в четвърти етап и вече се разпространява

Ан Камерън
Ан Камерън: За 8 месеца победих рака на дебелото черво

към белите дробове.

Ан изпаднала в депресия, но взела решение да се довери на алтернативни методи. Търсейки информация в Мрежата, тя попаднала на разказа на 26-годишния Ралф Коул, който обяснявал как се справил с коварния рак на кожата чрез консумиране на 2,5 кг сок от моркови всеки ден.

Камерън започнала да пие редовно от този сок, като разпределяла количеството равномерно за целия ден. След 4 месеца, благодарение на тази терапия, лимфните възли напълно се прочистили от възпаленията, а раковите клетки спрели да се развиват.

След 8 месеца Ан отново отишла на преглед и лекарите били изумени от резултатите! Тогава те установили, че ракът е изчезнал напълно.

Ан Камерън е написала и книга по темата – „Curing Cancer with Carrots“. В нея тя разказва подробно за този метод на лечение със сок от моркови.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *