ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Отървете се от пясъка и камъните в бъбреците естествено САМО за 6 дни!

Само след три до четири дни ще се отървете от камъните в бъбреците завинаги

бъбреци

При пациенти с по-чести оплаквания от болки в бъбреците процеса на изхвърляне на песачинките може да отнеме и 6 дни.

Тази проста рецепта е естествен начин за решаване на проблемите с камъни в бъбреците и остатъчни песъчинки. Полезна е и за хора, които се оплакват от болки в бъбреците.

За рецептата са нужни само три съставки:

100 мл лимонов сок
100 мл зехтин (нерафиниран)
100 мл бира

Смесете всички съставки в подходящ съд и пийте от тази смес 50 мл сутрин на празен стомах. След три до четири дни вие ще сте решили проблема с пясък в бъбреците, а след шест дни и бъбречните камъни ще са изчезнали.

Този метод стана много популярен, след като бе споделен в социалните мрежи.

Разбира се, че не е проблем да се опита, дори и ако имате някакви съмнения относно ефективността му, защото всички съставки са натурални и нямат странични ефекти.

Нашата препоръка е не спирате да обръщате внимание на размера на бъбречните камъни, и в случай на по-голям камък, трябва да се откажете от този метод. Бъбречните камъни по-големи от 15 мм могат да причинят сериозни щети по време на тяхното изхвърляне.

Количеството, което се получава след смесване на съставките, се употребява докато свърши. Може да се направи нова доза след месец. По време на периода на почивка се препоръчва да се пие често чай от магданоз или да се консумира салата табуле. Между другото, ако си направите по-голямо количество от тази салата и затоплите областта на кръста, там, където са бъбреците, също ще имате добри резултати.

Ако чувствате болка преди и по време на уриниране, трябва да знаете, че това е така заради песъчинките, които изкарвате.

При по-сериозна и дълготрайна болка потърсете консултация с лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *